Language Selection

RoumaineAnglaisAllemandeFrançaise

Reclame parteneri

PDF Imprimer Envoyer
Il n'y a pas de traductions disponibles

vă invită la o plimbare, în vacanţa dvs, într-un circuit turistic la munte în România, unde împreună putem vizita mănăstiri, peşteri, cascade şi foarte multe locuri frumoase.

 

Câteva cuvinte despre :

 

 

Cheile Bicazului

 

În aval de Lacu Roşu încep Cheile Bicazului, chei în Carpaţii Orientali, pe valea râului Bicaz, care fac legatura între Transilvania şi Moldova. Are o lungime de 8 km de la Lacul Roşu până la satul Bicazul Ardelean. Pereţii de calcar ai Cheilor Bicazului sunt un rezultat al fierestruirii lor de către apele repezi ale Bicazului.

Cheile Bicazului fac parte din Parcul Naţional Cheile Bicazului-Hăşmaş care are ca arii protejate: Lacu Roşu, Cheile Bicazului, Hăşmaşul Mare.
Drumul din Cheile Bicazului este format din serpentine ameţitoare. Pereţii de calcar ai stâncilor ascund peşteri (precum Peştera Neagră şi Peştera Cascada) cât şi avene ( Licas, Avenul cu trei intrări).
Pe parcursul serpentinelor din Chei există mici magazine cu suveniruri, produse lucrate de artizanii români şi de cei maghiari din zonă.

 

 

vă invită la o plimbare, într-un circuit turistic la munte în România, unde împreună putem vizita mănăstiri, peşteri, cascade şi foarte multe locuri frumoase.

Veniţi cu noi !